Vanliga frågor & svar

Vi tar emot märkeskläder som är hela och rena, utan noppor och högst 5 år gamla i storlek 50-128 , i skor från 18-32.
Vi kan bara ta emot kläder, leksaker i väldigt bra skick och som känns nytt, med det så ökar det våra chanser att få plagget sålt

Vi tar gärna emot märken som, Mini Rodini, Kavat, MarMar Copenhagen, Ralph Lauren, Livly, Ver de Terre, UGGs, Tommy hilfiger, Babymocs, Burberrry, Gucci m.fl. Här har vi en länk med fler märken vi gärna tar emot.

Du får gärna skicka in kläder till oss, kontakta Frida@minimestockholm.se för att få mer information om hur du går tillväga, kunden står för returfrakten för kläderna som inte säljs, alternativt så skänks varorna vidare till välgörenhet.

Du kan betala med Swish eller via klarna, där du kan välja att betala direkt eller dela upp din betalning.

Kläderna som lämnas in i butiken, kan du välja att hämta upp (avisera innan du kommer så vi har hunnit plocka ihop dina varor) varor som skickas in till oss står inlämnaren för frakten tillbaka om du önskar få dina varor i retur.

Vi har som mål att skicka din order så fort den kommer in till oss. Vår leveranstid är 1 till 3 arbetsdagar om inget annat anges. Beställningar som läggs efter 12.00 fredag skickas måndagen därefter.

Du kan lämna in alla barnkläder efter säsong, (märkeskläder) i storlek 50 till 128, här uppdaterar vi aktuell väntetid för att få ut kläder. Vi tar även emot träleksaker och barnrumsinredning. För att få uppdaterad information om vad som eftersöks extra mycket bland kunderna just nu, följ oss på Instagram @minimestockholm

Vi tar inte emot kläder ifrån dom större kedjorna, exempelvis H&M, Lindex, Stadium, Kappahl, m.fl. utan vi har en nisch på finare presentkläder och märkeskläder.

Du är välkommen att lämna in kläder under våra öppettider enligt Westfield Täby Centrums schema:

  • Måndag till fredag: 10:00 till 20:00
  • Lördag: 10:00 till 18:00
  • Söndag: 10:00 till 18:00

Välkommen när det passar dig!

Vi på Mini Me är noggranna med skicket på varan och sätter därefter ett marknadsvärdigt pris.

Det är olika beroende på vår aktuella väntetid och på hur mycket man skickar in. Svårt att säga exakt men vi arbetar så fort vi kan för att alltid försöka minska väntetiden.

När din vara säljs hos oss så hamnar pengarna på ditt kundkonto som du antingen kan välja att handla nya varor för eller få insatt på ditt bankkonto. Betalningen sker inte automatiskt utan måste initieras av dig.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss för att se ditt aktuella tillgodo. Oss når du snabbast via direktmeddelande på Instagram, eller så kan du maila till butik@minimestockholm.se

För tillfället har vi max 15 varor per inlämning.

Du får 40% av försäljningspriset, på exklusivare barnvagnar erbjuder vi 70%.

Normalt sett hamnar varorna i butiken inom 2 veckor från att vi mottagit dom.

Butiken ligger nu på Westfield Täby Centrum – Plan 0, på Stora Marknadsvägen 15, 183 70 Täby. 🙂